Projektek, Pályázatok

Az alapítvány által elnyert pályázatok, projektek részletei

2020 Január-Augusztus

SZÜLŐ2019 pályázat

A Csodanap Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az NFSZK Közhasznú Nonprofit Kft. támogatásával pályázati forrásból valósította meg a SZÜLŐ2019 projekt keretein belül az Együtt-Közösen kistérségi konferenciasorozatát.

A konferenciát 4 helyszínen: Tiszanána, Balassagyarmat, Gödöllő és Isaszeg városokban rendeztük meg.

A konferencia elsődleges célcsoportja a fogyatékkal élő gyermekeket vagy felnőtteket ellátó szülők. Az előadások során az életkori fejlődési szakaszok érintésével kisgyermekkortól felnőttkorig vezető utat járták be a szakmai előadások. A korai fejlesztés fontosságától, szülői megközelíthetőségéről, az iskolai élet szülői problémáiról, megoldási alternatíváiról, arról hogyan neveljük a lehetőségekhez mérten önállóvá fogyatékos gyermeket témáiban széles körben osztották meg a szakemberek tapasztalataikat.

A felnőtté válás, munkavállalás, ellátások rendszeréről és a szülői mentálhigiéné karbantartásának fontosságáról, depresszió megelőzéséről, családi kapcsolatok-szerepek megőrzéséről is nagyon hasznos információkat kaptak a résztvevők.

2021 célok

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae. Ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dictasunt explicab. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

2021 március – június